dinsdag 6 juni 2017

AVA'70 pakt hoofdprijs “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank

Voorzitter Rudi Meinen neemt de cheque van 2.500 euro in ontvangst
AVA`70 was één van de  638 (!)verenigingen en stichtingen, die zich hebben ingeschreven om deel te nemen aan het project “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank. De opzet van de bank was, om verenigingen en clubs financieel een zetje in de rug te geven. Door middel van het geven van stemmen, bepaalden de leden van de Rabobank, in feite de uitslag. Hoe meer stemmen een club kreeg, des te hoger het bedrag dat zal worden uitgekeerd. Elke deelnemer was minimaal verzekert van 100 euro, maar dit bedrag kon oplopen tot maximaal 2500,00 euro.

Dinsdagavond 6 juni vond in theater de Storm in Winterswijk de prijsuitreiking plaats. AVA`70 had zich ook aangemeld om hierbij aanwezig te zijn en men had vertrouwen in een goede uitslag. Het verleden had immers al duidelijk gemaakt, dat AVA`70 zich altijd mag verheugen in  heel veel leden, vrienden en bekenden, die de club een warm hart toedragen en hun stem gunnen. De organisatie van de avond voerde de spanning steeds verder op en het werd steeds duidelijker dat AVA`70 weer een toppositie zou gaan noteren. Uiteindelijk mocht voorzitter, Rudi Meinen, de envelop met de toegekende prijs in ontvangst nemen. Het zegel werd verbroken door Joppe Roos en met een juichend gebaar werd de hoofdprijs tevoorschijn getoverd: 2500,00 euro!!!!

Een geweldig resultaat natuurlijk en AVA`70 scoorde in totaal maar liefst 532 stemmen. Alle stemmers geweldig bedankt voor jullie steun bij de actie “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank, die AVA`70 een prachtig geldbedrag op heeft geleverd. De vereniging heeft de wens om naast de baan klim- en klautermateriaal te realiseren, om kracht en corestability te kunnen trainen. Het volledige bedrag zal hiervoor worden gereserveerd!
      

Geen opmerkingen: