dinsdag 16 augustus 2016

AVA`70-complex uitgebreid met fraai terras

Het fraaie terras van AVA'70 
Na de opening van de nieuwe atletiekbaan en het clubhuis in 2014, de ingebruikname van het krachthonk in 2015, konden onlangs bij AVA`70 wederom de slingers uit de kast. Dit keer was het nieuwe buitenterras de reden voor een klein feestje.

Het was een grote wens van de clubleden om na de trainingen en bij wedstrijden gezellig buiten te kunnen zitten om na te praten en een drankje te nuttigen. Er werd hiervoor wederom een beroep gedaan op Jessie te Grotenhuis. Als interieurontwerper van haar eigen bedrijf By Jessie, was ze ook al verantwoordelijk voor de stijlvolle inrichting van het clubgebouw van AVA`70. Ze wist wat de club wilde en wat de mogelijkheden waren en met deze informatie ging ze aan de slag. Het duurde niet lang of de eerste ideeën lagen al op tafel en samen met een van tevoren samengestelde terrascommissie werd er toegewerkt naar een definitief ontwerp. De keuze viel op stoere loungebanken, grote plantenbakken en bijpassende tafels. Dit alles zou vervaardigd moeten worden van een robuuste houtsoort. Voor deze klus werd het fanatieke AVA`70-lid Walter Vaags benaderd, van gelijknamige bedrijf, Vaags Molenwerken. Daar zijn ze gewend te werken met de verschillende grove houtsoorten en hij zag in deze opdracht een mooie uitdaging.

Uiteindelijk was het eindresultaat verbluffend. Het terras werd aangekleed met een tweetal loungebanken, voorzien van kleurige kussens en een aantal forse bloembakken met fleurige bloemen. De vierkante tafels waren verschillend van hoogte en omdat er de cijfers 1, 2, 3 in zijn gefreesd, kunnen ze tevens worden gebruikt als podium. Twee grote parasols maken het geheel compleet. Door het openen van de schuifdeuren is er een mooi geheel met de kantine van het clubhuis. Intussen wordt er al veelvuldig gebruik gemaakt van het terras, voor een gezellige nababbel en het drinken van een kop koffie. AVA`70 is erg in haar nopjes met de fraaie uitbreiding van het complex met dit prachtige buitenterras. (bron)

Geen opmerkingen: