zaterdag 7 juni 2014

Aalten 14e Gerard Tebroke Memorial 5 km - 19,36 min - 19e plaats

Rob, Michel, Jelle en Geert


Estinea drie keer in actie
Zaterdag 7 juni jl. vond in Aalten het hardloopevenement de Gerard Tebroke Memorial plaats. De organisatie van AVA`70 heeft Estinea benadert om hierbij ook een rol te spelen en met name de clienten. Met succes! Op de donderdag voor de wedstrijd werden op W & A de Hoven de goodybags door clienten ingepakt. Elke deelnemer aan de wedstrijd kreeg na afloop een draagtas met hebbedingen en medewerker Niels Nijhuis ging met zijn ploeg aan de slag om de klus te klaren. In een hoog tempo werden de zakken gevuld en in kratten gedaan. Aan het einde van de dag zat het karwei er op en waren alle 400 goodybags klaar!

Zaterdagmiddag werd er een waterpost ingericht bij het kantoor van Estinea. Dit bleek geen overbodige luxe, want de temperatuur liep op tot boven de 30 graden, dus verfrissend water zou de lopers en loopsters zeker goed gaan doen. Ruim voor de wedstrijd van start ging, meldden zich de clienten Wilma Minten, vergezeld van haar vriend, en Ellen Diepenbroek zich bij de waterpost. Het werd letterlijk en figuurlijk een heet middagje en Wilma en Ellen, bijgestaan door vrijwilligster Adrie Wevers en medewerker Bernd Nijman, hadden het dan ook razend druk. De deelnemers wisten de bekertjes water enorm te waarderen en met de dreunen van een heuse DJ was het nog erg gezellig ook.

Er moest natuurlijk ook nog gelopen worden en ook op dit terrein liet Estinea zich van haar beste kant zien. Een drietal clienten, een trio medewerkers en een vrijwilliger trokken de loopkicks aan en streden om een goede tijd en een mooie klassering. Ondanks de tropische hitte werd er uitstekend gepresteerd en kwamen alle zeven atleten over de finish.

De resultaten van de 5 kilometer G.U.V. – Run:
Wim Jentink: 19,32 minuten
Geert Wevers: 19,38 minuten
Roy Ebbers: 20,37 minuten
Rob Elijzen: 24,28 minuten
Jelle Hubers: 27,55 minuten
Sharon Roerink: 30,35 minuten
Michel Eenink: 38,54 minuten

De Gerard Tebroke Memorialloop heeft aangetoond dat de clienten van Estinea ook op sportgebied meedoen in de samenleving. AVA`70 was zeer tevreden over de samenwerking en heeft besloten om de clienten die hun steentje hebben bijgedragen aan de wedstrijd te belonen met een mooie medaille. Een gebaar dat door de clienten zeer werd gewaardeerd!  
De waterpost van Estinea

Geen opmerkingen: