zaterdag 28 juni 2014

Aankondiging van de 2e Ten4Men en LadiesRun in Winterswijk

Zondag 29 juni 2e editie
Op zondag 29 juni 2014 vindt de 2e editie plaats van dit aantrekkelijke en sfeervolle hardloopevenement over 5 en 10 kilometer, met start en finish op een unieke locatie: Strandbad Winterswijk (Badweg 6). De deelnemers lopen door het schitterende Nationaal Landschap van Winterswijk, over bruggetjes, paden en zelfs een bleekweide. Onderweg is er op diverse plekken muzikale ondersteuning en je wordt verrast door mooie natuurlijke variatie.

LET OP: Programmawijziging 29 juni

Omdat Nederland het zo goed doet op het WK voetbal, hebben wij van veel deelnemers en vrijwilligers de vraag gekregen of we niet eerder zouden kunnen beginnen met onze run. Hierdoor zou iedereen ruim op tijd klaar. Wij hebben hier begrip voor en hebben daarom besloten om de LadiesRun en de Ten4Men samen te voegen.

We maken er dus één grote, sfeervolle Run van, vrouwen en mannen lopen samen vanaf 12.30 uur.
Voorafgaande blijft de KidsRun gewoon staan.

Voor de volledigheid ziet het definitieve programma er voor zondag dus als volgt uit: 
10.00 uur Inschrijfbureau open; na-inschrijven en afhalen startnummers
11.30 uur Start KidsRun 1 & 2 km
12.00 uur Startvak open voor de Dames en Heren
12.15 uur Warming-up, gezamenlijk
12.30 uur Start Ladies First Run; 5 en 10 km & Ten4Men 

De prijsuitreiking vindt na afloop van ieder onderdeel plaats.

De BBQ begint na afloop van de run om ongeveer 15.00 uur en er is een groot scherm aanwezig waarop je de wedstrijd Nederland – Mexico live kunt volgen. Na de fantastische run gaan we er dus een geweldige ORANJE after party van maken voor iedereen die samen met ons wil blijven kijken.

Het is voor de organisatie niet altijd prettig fijn om zo laat nog een aanpassing in het programma te moeten doen. Daarom onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Klik voor meer informatie op onderstaande links


Geen opmerkingen: