zaterdag 15 december 2012

GUV Run voor Serious Request Update 3

Het loopt geweldig goed met onze actie en gisteren hebben we nog ruim 50 aanmeldingen erbij gekregen. Op de deelnemers lijst staan nu 189 personen en het sponsorbedrag is net voorbij de 6000,- euro grens. We hebben zelfs verschillende bedrijven en mensen die ook weer actie's voor ons organiseren en de organisatie wil hun hier nogmaals erg voor bedanken. Wil je ook wat storten dan kan dat hier. Ook komen de eerste aanmeldingen voor de Pasta Party binnen en je kunt je hier nog steeds voor opgeven maar vol is vol!

Gisteren is er ook nog overleg geweest met de Gemeente Aalten (bedankt Evelien) en er worden in Aalten op zaterdag 22 december zelfs straten afgezet voor de GUV Run van Serious Request (zie link). In de komende week rijden we de route nog een keer helemaal na en gaan we bij Intratuin in Enschede aan, om één en ander te overleggen over het parkeren van de auto's.

Ook het bezoekers aantal van deze site breekt op dit moment alle records en in de afgelopen week namen  er bijna 8.000 mensen een kijkje, een gemiddelde van ruim 1.140 bezoekers per dag. Kortom het leeft aan alle kanten!
Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen mee doet. Een paar actieve hardloopsters hebben een heel creatief ontwerp gemaakt voor een collecte bus, heel hartelijk bedankt hier voor!

6 opmerkingen:

Annemarie zei

Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is!!

Jelle zei

wat mooi
geert / frank en Wim
dat er al zo veel mee doen volgende
week zaterdag iedereen die mee doet
wens ik heel veel plezier

Marco zei

Goed gedaan Gerdie! komt die nog bij Ava te staan ?

Gerdie Duenk zei

Marco. wil je er nog wat instoppen?

Marco zei

Ja Gerdie, dan neem ik morgen de knippe met.

Gerdie Duenk zei

Oh lees het nu pas