woensdag 19 december 2012

Estinea steunt GUV Run voor Serious Request

van rechts naar links Wim Brinkman, Frank Roos en Geert Wevers voor het Glazen Huis in Enschede

Estinea is een organisatie, die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De G.U.V.-Run, die wordt georganiseerd voor Serious Request, gaat vanuit Aalten en loopt dwars door het zorggebied van Estinea. De finish van de  estafetteloop is bij het Glazen Huis dat dit jaar staat opgesteld op de Markt in Enschede, waar ook diverse woon- en werklocaties van de organisatie gevestigd zijn.

Diverse cliënten en medewerkers van Estinea hebben zich als deelnemer opgegeven en zullen één of meerdere etappes gaan afleggen. Daarnaast zijn de organisatoren van de G.U.V.-Run, Geert Wevers, Wim Brinkman en Frank Roos werkzaam bij de zorginstelling. De directie van Estinea heeft dan ook besloten om de estafetteloop van zaterdag a.s. te steunen, door een busje beschikbaar te stellen en daarnaast een mooi geldbedrag voor de actie Serious Request te doneren.

Uiteraard is de organisatie van de G.U.V.-Run erg blij met deze toezegging van hun werkgever Estinea, die daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid toont!

5 opmerkingen:

Roel Somsen zei

Vandaag in Enschede geweest, de sfeer was goed. Gisteravond was het op de Markt zo druk gewwset dat er niemand meer bij kon.

Jelle zei

mooie foto geert / frank / en Wim van jullie 3 midden voor het glazen huis

Gerdie Duenk zei

Goed bezig, zie dat de 10.000 euro grens gepasseerd is, super man, gefeliciteerd.

Bianca zei

Waar kan ik geld doneren voor deze actie?

Bianca zei

Al gevonden, site van 3 fm, acties!

Tot morgen!